Over mij

OVER MIJ

Als boerendochter van het Drentse platteland ben ik opgegroeid in de natuur met veel grote dieren om mee heen. Werken op het land en met de dieren, het gaf mij altijd een gevoel van vrijheid. Veel later ontdekte ik dat vrijheid pas echt vrijheid is als het van binnen zo voelt.

20 Jaar werkte ik als psychiatrisch verpleegkundige en zorg coördinator. Mooie jaren waarin ik veel geleerd heb van de mensen met wie ik mocht werken.

Door een reorganisatie kwam ik terecht in de rol van trajectbegeleider / jobcoach. Prachtig om samen met mensen te werken aan het ontwikkelen van perspectief. Niet de nadruk op klachten en beperkingen, maar voortborduren op kwaliteiten, op wensen, op: ‘wat wil ik doen later als ik groot ben’.  Een vraag die ik iedereen stel, ongeacht de leeftijd.

In de loop van de jaren blijk ik heel vaak kriebeltjes te hebben, waarvan een aantal geleid hebben tot concrete acties. Sinds 10 jaar heb ik als designer een eigen tassen label en ben ik creatief ondernemer bij MicksArt Collectief. Mijn kennismaking met IEMT leverde opnieuw een kriebel op om actief op in te zetten.

Naast mijn opleiding en werkervaring in de reguliere geestelijke gezondheidszorg kijk ik graag verder en maak ik graag gebruik van de combinatie van mogelijkheden. Mijn hart gaat sneller kloppen van alternatieven, natuurgeneeswijzen, spiritualiteit en doen wat mijn hart mij ingeeft.

Op een landelijke dag voor loopbaanprofessionals kwam ik in aanraking met IEMT. Ik werd er door geraakt. Vooral door de manier van denken, of beter gezegd door het voelen en werken met wat er in het gevoelsbrein ligt opgeslagen.

Het is een krachtige manier van werken die (nog) niet past in de reguliere gezondheidszorg. Na mijn eerste kennismaking  met IEMT werd dit alleen maar bevestigd.

Voor mij daarom de reden om mijn eigen praktijk te starten. In combinatie met mijn kennis van de geestelijke gezondheidszorg en mijn werkervaring als coach denk ik graag mee over wat nodig is voor jou persoonlijke ontwikkeling.

Van harte welkom in mijn praktijk op een bijzondere locatie: MicksArt Collectief.